LOGO 2013 3   

 

  

  

 

   

Η συντηρητική θεραπεία της πραγματικής Κυφοσκολίωσης είναι ο συνδυασμός της θεραπείας για την κύφωση και για την σκολίωση.

Δηλαδή είναι ο συνδυασμός δύο κηδεμόνων σε έναν.

Ανάλογα με τον τύπο της σκολίωσης σχεδιάζεται ο τύπος που αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη σκολίωση. Εν συνεχεία σχεδιάζεται στο ήδη διορθωμένο εκμαγείο ο κηδεμόνας Κύφωσης. Το συνδυασμένο εκμαγείο επεξεργάζεται και κατασκευάζεται ο κηδεμόνας Κυφοσκολίωσης'

Οι τύποι και οι παραλλαγές είναι άπειροι και σχετίζονται με τους διαφορετικούς τύπου σκολίωσης (πχ τύπος Ε1) και με τον τύπο κύφωσης (πχ κύφωση επίπεδο Θ11-Θ9).

Παρακάτω ορισμένοι τύποι κηδεμόνων  Κυφοσκολίωσης

 

   kyfscol3  kyfscol9  kyfscol4  kyfscol1

 

kyfscol8kyfscol2kyfscol6kyfscol5

schroth spond

 

 

manosΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Φυσικοθεραπευτής Schroth - Seas Certified Expert

 

 

 

 

'' Στο SPONDYLOS έχουμε πιστέψει στην θεραπεία με κηδεμόνες και ασκήσεις.

Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή των συστημάτων ασύμμετρων ασκήσεων και αυτοδιόρθωσης, ενισχύουν την δράση των κηδεμόνων του SPONDYLOS σε μικρές ηλικίες αλλά και είναι η βάση της θεραπείας στις παθήσεις ενηλίκων.

Πιστεύουμε ότι οι ασθενείς πρέπει να διδάσκονται τα συστήματα Schroth και S.E.A.S. από φυσικοθεραπευτές, που είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι σε αυτά τα συστήματα (και δυστυχώς είναι λίγοι στην Ελλάδα μόνο 8).

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που πιστοποιηθήκαμε στα συστήματα αυτά το 2009 και το 2011

   

 

 

   Schroth-Asklepios-Klinik2   SEAS2     McKenzie2

 

 

seminarsΓια τον λόγο αυτό σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους γίνονται σεμινάρια εκμάθησης της γερμανικής μεθόδου Schroth και της ιταλικής μεθόδου S.E.A.S.

Τα σεμινάρια είναι ατομικά 5 ημερώνατομικά 10 ημερώνατομικά μίας ώρας και ομαδικά Σαββατοκύριακου.

Στα σεμινάρια αυτά διδάσκονται οι μέθοδοι, χρησιμοποιώντας τους χώρους και τα όργανα που διαθέτει το SPONDYLOS καθημερινά μετά τις 2 μ. μ. ''

Μάνος Καπετανάκης, MSc

Φυσικοθεραπευτής

Certified Schroth and SEAS Therapist

Manual Therapist

 

 

 

 

 

 

 

Αμάν πια… βαρέθηκα!!


 

Να ακούω από ασθενείς μας, να μας μεταφέρουν την μήνη και το βόρβορο, τον οχετό των δήθεν συναδέλφων μας, προς το κέντρο μας και προς εμένα προσωπικά.

Ασυνείδητοι άνθρωποι που ζουν από επιδοτήσεις ιατρικών εταιρειών και εργαστηρίων και τρέμουν μην χάσουν τον πελάτη.

Που το μόνο όπλο που έχουν για την εκμετάλλευση του απονήρευτου Έλληνα ασθενή, είναι η θέση τους σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Η εξουσία του γιατρού-θεού που τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται να αποδεικνύει τα λεγόμενα του.

Που χρησιμοποιούν θεραπείες και κηδεμόνες που πλέον έχουν γίνει αρχαίοι (>35 χρόνια παλιοί) και που δεν παρουσιάζουν αποτελέσματα γιατί δεν έχουν!

Και όπου σταθούν και όπου βρεθούν επιτίθενται σε μένα και στο κέντρο μας με χίλια δύο ψέματα και συκοφαντίες.

Από το ότι μου έχουν πάρει το δίπλωμα (γι αυτό υπάρχουν αναρτημένα τα πτυχία μου και οι άδειες μου στη σελίδα μας) μέχρι το ότι οι κηδεμόνες μας κάνουν κακό στα παιδιά και τα καταστρέφουν, εκτός βέβαια του ότι είμαστε πανάκριβοι.

Αμάν πια… βαρέθηκα!!

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να αντιστρέψεις τόση λάσπη. Γιατί είναι πολύ και γεμίζει το μυαλό των ασθενών για περισσότερο από 10 χρόνια, από τότε που εισαγάγαμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά την έννοια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Αλλά απευθύνομαι στους ασθενείς που έχουν λίγη κοινή λογική.

Όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας μιλούν για διαφθορά και μίζες στον ιατρικό χώρο των δημοσίων νοσοκομείων τόσα χρόνια. Γιατί όταν επισκέπτονται κάποιο δημόσιο νοσοκομείο δεν περνάνε από το μυαλό τους ότι έχουν ακούσει, αλλά αντιθέτως πιστεύουν ότι τους πουν;

Εμείς δεν έχουμε ¨γωνιακό μαγαζί¨ όπως είναι τα κρατικά νοσοκομεία. Παλεύουμε κάθε μέρα και δίνουμε εξετάσεις για το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.

Οι πηγές των πελατών μας είναι από τους ίδιους μας τους ασθενείς, που είναι η μεγαλύτερη διαφήμισή μας. Ασθενείς που θεραπεύτηκαν και έζησαν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ασθενείς που απογοητεύτηκαν από την κατευθυνόμενη συνταγογραφία από τους γιατρούς τους, σε κέντρα αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος και έψαξαν στο διαδίκτυο μήπως βρουν λύση στο πρόβλημα τους.

Ασθενείς από το εξωτερικό (περισσότερες από 20 χώρες) που μας επισκέφθηκαν ώστε να τους δώσουμε λύση.

Και όλοι αυτοί είναι αυστηροί κριτές όταν έρχονται να μας επισκεφθούν. Μας στήνουν στο τοίχο και μας βομβαρδίζουν με ατελείωτες ερωτήσεις και μας ζητούν να δουν αποτελέσματα κάθε φορά. Γιατί πλέον δεν έχουν εμπιστοσύνη σε κανένα.

Έτσι κάθε μέρα περνάμε από αξιολόγηση και κρινόμαστε για τα αποτελέσματά μας.

Αμάν πια… βαρέθηκα!!

Το μόνο που καταφέρνετε είναι κάθε μέρα να καταστρέφετε ασθενείς με ξεπερασμένες θεραπείες με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να χάνονται φυσικά και χρήματα από τους γονείς που παρασύρονται.

Διαγνώστε την πάθηση και αφήστε τους γονείς να επιλέξουν μόνοι τους που θα πάνε. Μην τους χειραγωγείτε. Ο έλληνας έχει αρκετή κρίση να καταλάβει ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Και στο φινάλε εμείς είμαστε επώνυμοι και εάν τα αποτελέσματα μας δεν είναι αυτά που υποσχεθήκαμε θα στραφούν εναντίον μας. Γιατί εμείς δεν μπορούμε να κρυφθούμε στην ανωνυμία του δημόσιου νοσοκομείου.

Αμάν πια!

 

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Επιστημονικός Διευθυντής SPONDYLOS

Νέες, Αποτελεσματικές Προσεγγίσεις μη-χειρουργικής θεραπείας, σε παθήσεις που η χειρουργική ή η μη θεραπεία, ήταν μονόδρομος.

Όπως η Οστεοπορωτική Κύφωση, η Σκολίωση Ενηλίκων, οι Πόνοι στην Σκολίωση Ενηλίκων, η Κύφωση και η Σπονδυλική Στένωση.

 

 

BANNER osteo skol adult tagadult scol banner  BANNER ss   adult kyf banner

 

 

 

 

 

 

 

  Stethoscope 2

   Ρωτήστε τον γιατρό

LOGO 2013 3      

dlines-softech-contact-us

Κλείστε Ραντεβού με Email